A Greyhound LátványKÉPség 360 fokos és VR videós tematikus blogja. Mi a különbség a kettő között? Hogyan lehet ilyen videókat készíteni? A blogból minden kiderül, és megnézheted a legújabb 360-as felvételeket. Ha te is készítesz ilyeneket, vagy épp p

VR (Virtual Reality) Videó

VR (Virtual Reality) Videó

A Szabadság Hídja - Piknik 360 fokban

2016. június 21. - Tomanovics Gergely

szabadsag_hid_360.jpgNemrég látszólag teljesen indokolatlanul lezárták a pár éve teljesen felújított Szabadság hidat egészen a nyár végéig. Ahogy az Index megtudta, a híd lezárására azért volt szükség, mert átépítik a hídra kanyarodó villamosvágányokat, így se a villamos, se autók nem tudnak majd felhajtani rá. Gyalog és bringával viszont szerencsére továbbra is használható a híd, és ez Budapesten régóta létező lakossági igényt elégít ki: ha csak átmenetileg is, de végre van egy igazi gyalogos-bringás hidunk, mint sok európai nagyvárosnak - ráadásul pont a város egyik legszebb panorámájával. 2016. nyarán ez a második legjobb dolog a városban a kivetítős Foci EB közvetítések után! :)

A budapestiek hamar felfedezték a város új legmenőbb helyét, tegnap este pedig az I Bike Budapest mozgalom által a Facebook-on szerveződő spontán piknikkel ünnepelték meg a lehetőséget - én pedig a híd közepén felállítottam a 360 fokos Xiaomi kameraszettemet, hogy egy kis ízelítőt próbáljak adni a hangulatból. Nézz körbe a videón: számítógépen az egérrel, okostelefonon pedig a készülék forgatásával.

Ha tetszett a videó, lájkold a Greyhound LátványKÉPséget a Facebook-on, mert lesz még ilyen: terveim szerint legközelebb holnap, a magyar-portugál meccs után a Nagykörúton is ott leszek a 360-as kamerával, két hét múlva pedig immár hagyományosan a Budapest Pride rendezvényen is.

A bejegyzés trackback címe:

https://vrvideo.blog.hu/api/trackback/id/tr878827348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása