A Greyhound LátványKÉPség 360 fokos és VR videós tematikus blogja. Mi a különbség a kettő között? Hogyan lehet ilyen videókat készíteni? A blogból minden kiderül, és megnézheted a legújabb 360-as felvételeket. Ha te is készítesz ilyeneket, vagy épp p

VR (Virtual Reality) Videó

VR (Virtual Reality) Videó

A VR soha nem érhet véget :)

2016. június 24. - Tomanovics Gergely

360 fokos panoráma-szurkolóvideó az Erzsébet térről, miután 3:3-ra megvertük Ronaldoékat. Ha nem tudtál ott lenni, most egy kicsit úgy érezheted, mintha: nézz körbe a videón a telefonod forgatásával, vagy böngészőben az egérrel. Ilyen még biztosan nem volt :)

Maximalista vagyok, nem szeretek fércmunkát kiadni a kezeim közül, sajnos ez a videó most egy kicsit az - egy kamera egy szerencsétlen baleset miatt kiesett (a sufnituning 360-as kameratartó megadta magát, leesett, és ripityára tört, így többet nem is sikerült forgatni. Szerencsére a kamerák túlélték - I <3 Xiaomi - viszont az egyik kamerából kipattant a memóriakártya, és nem lett meg - ezért is a fekete folt a felvételen annak helyén.) Viszont úgy gondolom, hogy kár lenne hagyni teljesen kárba veszni, így ami megmaradt, azt feldolgoztam. Ez egyébként az első olyan 360-as videóm, ami nem fixen rögzített kamerával készült (úgy könnyű), hanem kézben tartva - ez sokszorosára növeli az utómunka mennyiségét, de úgy gondolom, megéri.

Lesz még ilyen vasárnap a magyar-belgáról is, csak az kicsit jobb lesz. :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vrvideo.blog.hu/api/trackback/id/tr558838168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása